dia1 dia2 dia3

De Meerwaerde Sportdag Springtouw Estafette

De Meerwaerde Sportdag Springtouw Estafette Sociale Media InstaHelaas hebben we in overleg met de gemeente Bunschoten moeten besluiten dat het niet mogelijk is om op een veilige manier onze sportdag te organiseren. Maar dit jaar laten we deze dag niet zomaar voorbij gaan.

Wij staan namelijk te springen om iets sportiefs te organiseren voor alle leerlingen in Bunschoten-Spakenburg en Eemdijk. Want wij vinden bewegen en sportiviteit leuk en belangrijk. Daarom organiseren wij op vrijdag 28 mei de eerste (en hopelijk laatste) editie van De Meerwaerde Sportdag Springtouw Estafette. Een springtouw marathon met al onze scholen.

Vrijdag 28 mei
zal iedere school tussen 9.00 en 14.00 uur, 25 minuten springtouwen. Via een YouTube livestream kan het ‘springtouwen’ overgedragen worden.

Met dank aan de gemeente Bunschoten en enkele sponsoren krijgen de kinderen een eigen springtouw en is er een presentje per klas.
Springen jullie ook mee zodat we ook deze sportdag tot een succes kunnen maken.


Het bestuur van de School Sportdag,
Anne Kemman, Andries Korlaar, Ilona van Rooijen, Karin Koelewijn, Margreet Laseur en Dirk-Jan de Graaf

TIJDSCHEMA

9.00

Start Eemdijk

9.25

De Vlucht

9.50

Het Talent

10.15

Groen van Prinstererschool

10.40

Bavinckschool

11.05

De Calvijnschool

11.30

Grondtoon

11.55

Kruisrak

12.20

de Ark

12.45

Sterrenlicht

13.10

Afsluiting De Wegwijzer

Schoolsportdag 2020 afgelast!

Beste lezer(s) / vrijwilliger / collega / sponsor / sportdagliefhebber,

De aangescherpte maatregelen treffen ook de aankomende Schoolsportdag 2020. Dit betekent dat deze dit jaar niet zal plaatsvinden.

Als bestuur hadden we hier al ernstig rekening mee gehouden mede in verband met de vele voorbereidingen. De jaarlijkse Schoolsportdag vraagt veel overleg en samenwerking tussen de (plaatselijke) scholen, ouders, sportclubs en betrokken bedrijven en instellingen. Dit is iets wat in de huidige situatie niet (goed) georganiseerd kan worden. Daarnaast voelen wij ons medeverantwoordelijk voor de gezondheid van 1600 basisschoolleerlingen, 200 vrijwilligers en een groot aantal bezoekers die jaarlijks de Schoolsportdag bezoeken.

Wij bedanken iedereen die zijn of haar energie en sympathie heeft gestoken in de voorbereidingen voor dit jaar en hopen dat wij volgend jaar weer op u / jullie kunnen rekenen.
Heel veel sterkte en let een beetje op elkaar,

Bestuur Schoolsportdag Bunschoten

Dirk-Jan de Graaf (voorzitter)
Ilona van Rooijen (secretaris)
Andries Korlaar
Margreet Laseur
Anne Kemman
Karin Koelewijn

Meerwaerde hoofdsponsor

Vrijdag 27 mei is het weer zover. De jaarlijkse schoolsportdag waaraan 11 scholen uit Bunschoten-Spakenburg deelnemen staat dan op de agenda.
Een fantastisch gebeuren waar het hele dorp, jong en oud, naar uitkijkt. Dit jaar wordt het grootschalige evenement gesponsord door Meerwaerde financieel adviseurs-makelaars onder de naam Schoolsportdag van Meerwaerde.

sportdagmeerwaerde

Meer artikelen...