dia1 dia2 dia3

Middagprogramma
In de middag worden er diverse sporttoernooien gespeeld. Zo spelen de jongens van de groepen 5 t/m 8 ieder een eigen voetbaltoernooi. De meisjes van groep 5 en 6 spelen een matbaltoernooi. De meiden van groep 7 en 8 spelen een lijnbaltoernooi. 
De scholen worden in twee poules verdeeld. De nummers 1 en 2 van elke poule spelen in de halve finale. De winnaars van deze wedstrijden spelen de finale. De verliezers van de halve finale zijn beide als 3de geëindigd.

Voordat deze finales gespeeld worden, wordt er op het hoofdveld van voetbalclub Eemdijk een estafette gehouden. De kinderen van groep 3 t/m 8 doen hier aan mee. Er worden in totaal 4 runs gehouden : Meisjes 1, Meisjes 2, Jongens 1 en Jongens 2.

DIGITAAL VOLGEN
Ook de Schoolsportdagcommissie gaat met zijn tijd mee. Daarom is het vanaf dit jaar mogelijk om het middagprogramma geheel digitaal te volgen. De rangen en standen, uitslagen van de wedstrijden, speeltijden zijn allemaal via de mobiel te raadplegen. 
Dit kan op meerdere manieren, die hieronder worden uitgelegd.

tournifyLoader.fa5e5f53apple app store travel awards globestamp 7APP
Voor deze speciale digitale dienst maken we gebruik van de app Tournify. Deze app is zowel beschikbaar in de playsore als de appstore.
Wanneer u deze app hebt geïnstalleerd kunt u zoeken naar toernooien. Type hiervoor het zoekwoord: schoolsportdag in.
In deze app kunt u alle speelschema's, velden, uitslagen en standen raadplegen. Het is zelfs mogelijk om bepaalde teams favoriet te maken en zelfs van deze teams notifications te ontvangen als er wedstrijden zijn gespeeld.

WEBSITE
Het is ook mogelijk om bovenstaande informatie te raadplegen via de website van Tournify.
De link naar de speciale schoolsportdagsite is: https://www.tournify.nl/live/schoolsportdag2022

QR-CODE
Op diverse plekken zal ook de qr-code naar deze site zichtbaar zijn. Deze kunt u scannen en op deze manier wordt u ook doorverwezen naar de speciale schoolsportdagsite.

qr code 

TOT VOLGEND JAAR!

TOURNIFY
TOERNOOISCHEMA

tournifyLoader.fa5e5f53